Resultats

62 respostes a Resultats

 1. Carlos ha dit:

  FELICITAR ELS JUVENILS A i B. Per la gran temporada que han portat a terme aconseguint l’ascens de categories. També felicitar-los pel bon comportament en els camps de futbol. Assolint aquests exits a base de treball des de molt petits per aixo s’ha de agraïr a tots els entrenadors del club que porten a terme aquesta feina tant important. Tant esportiva com educativa. Felicitar els entrenadors dels juvenils i els coordinadors. També els pares i directius, tots junts fen possible que els colors del ATL.BISBALENC segueixin endavant donan una bona imatge de esportivitat i companyarisme. FELICITATS HA TOTS I ENDAVANT. Ara només falta que el 1 equip es salvi.

  Soci i aficionat del Atl. Bisbalenc.

 2. gregorio linares ha dit:

  I el prebenjami a que no existeix?

 3. MONICA I SENDO ha dit:

  AGRAÏMENT I CRÍTICA CONSTRUCTIVA

  Molt bon dia estimats companys de l’atlètic Bisbalenc!!

  Som els pares d’en Ricard Artero, qui aquest darrer dissabte a la tarda tingué un ensurt durant el partit de juvenils que tingué lloc al nostre camp de futbol.

  Voldríem basar aquest comentari en dos parts:

  1er.: Agraïment absolut a tots els qui formeu part de l’estructura del club i de la federació del Bisbalenc per la ràpida reacció que tinguéreu a favor d’en Ricard. La vostra preocupació i el vostre atent servei van fer que la situació es portés amb molta diligència i molta humanitat. I voldria destacar precisament, sense haver estat en el camp en aquell moment sinó basat en els comentaris del qui hi foren presents,la vostra humanitat i sensibilitat. Moltes gràcies Porqueres pare, Porqueres fill, Sunyer, Davesa i altres companys de qui no recordem noms i que també varen col.laborar. N’estem enormement agraïts.

  2n: En segon terme i sense cap ànim de crítica, potser caldria fer atenció a tots els instruments i mobiliaris que es troben dins les instal.lacions per tal d’intentar que no succeeixin accidents com el que tingué en Ricard. És en els moments en que passen aquestes coses quan ens adonem que en qualsevol lloc i en qualsevol moment, el risc d’un possible accident pot esdevindre.
  I lluny de criticar o buscar cap mena de culpables….us animo a seguir treballant perquè tant jugadors, pares com els qui formeu tot l’organigrama del club, puguem gaudir de l’esport i de la solideritat que ens aporta un esport com el futbol.

  Una abraçada per tots i….moltes gràcies de nou.

  Els pares d’en Ricard Artero.

 4. Braahim ha dit:

  Hola, soc en Brahim del infantil B com es que fa 2 setmanas que no feu fotus i questa setmana ni fotus ni decripcio del partit aixo es injust!

 5. Jordi Aranda Maiz ha dit:

  Com a jugador de l’Aleví B de l’Atlètic Bisbalenc i en referència al partit de Dissabte 16-4-2011 a Vilamalla, m’agradaria agrair als jugadors del Benjamí A: Pau, Adrià i Gabri, i sobre tot als seus pares, el suport que ens van donar, ja que un cop acabat el seu partit a les 12:15h, no van dubtar en venir a Vilamalla a les 15h. Ja que l’Aleví A jugava el diumenge i no podia baixar cap jugador, perquè no haurien fet el descans pertinent 🙂
  Espero que els cops que van rebre per les entrades que els hi van fer jugadors amb dos anys + que ells no els afecti pel seus partits amb la selecció de Catalunya.

  Molta sort i moltes gràcies.

  • Josep ha dit:

   Sr.Jordi Aranda , voldria fer pales que en cap cas es varen produïr “cops” per les entrades als benjamins , així com manifestar que si que els jugadors del Vilamalla tenien 2 anys més que els Benjamins , ja que tots els jugadors son del any 1999.Voldria recordar-li que aquests mateixos jugadors s´ enfrontaren a vostés l ´ any pasat i els seus jugadors tenien un any més i alguns fins i tot 2 i no per aixó ens manifestarem aduïnt “cops”.En tot cas com podrà veure en el link que adjunto podran veure imatges del partit i podran jutjar si els seus jugadors varen rebre o no un marcatge poc correcte.
   Atentament.Josep Bonal.

  • felipe ha dit:

   nomes una cosa no es la seleccio catalana es la del baix emporda!!

 6. AITOR ha dit:

  com es que no fiqueu fotos del juvenil B? fa 2 o 3 semanas que no nian…!

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   Les fotos dels equips les fan pares i aquests bonament ens les fan arribar. Ara bé 2 o 3 pares no poden fer fotos de tots els equips per això tot sovint demanem la col·laboració d’altres pares, mares i germans que fan fotos o vídeo i amb una mica de bona voluntat ens les podrien fer arribar per penjar-les al web. Des d’aquí volem agrair i donar les gràcies un cop més a tots els pares i mares que ens fan arribar les fotos.

 7. ramon noé ha dit:

  voldria dir que es molt mako exigir a la gent, es molt mako guanyar, pero tb entenc que hi han uns valors que s’han de tenir en compte, kom ara la dignitat d’una persona, d’un jugador, escriviu molt dels valors pero no els compliu, digueu el que han de fer els altres pero vosaltres no feu res, nomes voleu guanyar, a part de q troveu algun entrenador que sigui persona , no se, potser sok un pare afectat per la dignitat d’un jugador, pero krek q feu malbe la dignitat d’alguns jugadors, no pas tots, ja se que aixo ira a les deixalles, kom totes les kritikes q us fan, pero sincerament jo krek q no es manera q un club kreixi, sincerament estik veient q sera un klub d’estenjers, no de gent de la cantera, em sap molt greu, pq a mi no m’havia agradat mai el futbol i ara volia anar a futbol i estik perdent l’i.lusió de fer-ho

  • PARE DE UN IFANTIL "B" i de un JUVENIL "B" ha dit:

   krek que aquets que TU els trates com estranjes tots an surti de la nostre cantera i esmareixen el mateix tracte o mes… MI LO QUE TE DIC que tots els nens del bisbalenc ……..

  • maite ha dit:

   crec que estás equivocat , ntres venim de fora o sigui no som de la cantera , ens mereixem una mica de respecte perqué a ntres personalment ens costa moltissims diners i un esforç molt gran de portar al nostre fill aqui a la Bisbal i si a sobre encara ens tracteu de estrangers , una mica de respecte sisplau per tota la gent que venim de fora , venim de un club més gran que el vostre hi sempre varem acollir a la gent que no era d,allà . per aixó demano que rectifiquis .

 8. Juanmi ha dit:

  El Cadet A està fent un gran inici de temporada, espero que segueixi guanyant tots els partits per resultats amplis i anar fent. Crec que auesta temporada sereu els campions, endevant! 🙂

 9. anonim ha dit:

  i la clasiificació de laleví A¿¿ pero no la de la jornada 10 sino la dara on es¿¿

 10. MARCK ha dit:

  voli dir INFANTIL A !!!!

 11. MARCK ha dit:

  avuii em perdut amb el banyoless 0-5, avui em fet el patata el camp i l’altre partit també amb el ST.Feliu.

  Fare el possible per guanyar els partits ke ens kedan…

  Vinga BISBALENC KE PODEM (infantil b)
  vinga nois
  BISBALENC!!!!!!!

 12. infantil B ha dit:

  vam perdre contra el figueres pero contra el Girona esperu k guañem i si no es axo pos es k ho deixem p la lliga.

  Sisplau boteu!!!!!!!!

  Bisbalenc!!!!!!!!

 13. Narcís ha dit:

  Hola a tots. M’agradaria saber el que hagués passat si el segon classificat de la lliga hagués sigut el Granollers i nossaltres fóssim el de millor coeficient, Barcelona te molta força , que creieu?

 14. Anonim ha dit:

  El Bisbalenc no puja no?

 15. Jugador del cadet "A" ha dit:

  Si el Bisbalenc presentaa un recurss cuan es podra saver definitivament que passara?i el clubb que creu que acabara passan??

 16. Anonim ha dit:

  Es segur 100% que el Bisbalenc no pujara?

 17. Jugador del cadet "A" ha dit:

  El Banyoless li a dir al seu jugado que renunciarien no que es retirarien sinceramentt no entec res,no trobu la diferencia trobu que retirarse es un cop iniciada la lliga i en aquet cas nopujaria ninguu pero no s’han retirat,an renunciat a pujar noo??le Federacio esta jugan amb l’ilusio dels nois del cadet jo crec que en mereixem un bona explicacio perque no s’enten res.

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   La Federació considera que s’ha retirat perquè ja estaven fets els calendaris i el Banyoles ja s’havia inscrit a preferent. Per això considera que s’ha retirat.

 18. Anonim ha dit:

  Pues vaya Bañoles…
  No li podrieu dir que renunciessin?

 19. Anonim ha dit:

  La federació ha inscrit al Granollers? Com és? No tindria que pujar el Bisbalenc?

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   En aquests moments la FCF ha inscrit el Granollers doncs considera que el Banyoles s’ha retirat i no renunciat a la categoria. En aquest cas sembla que la normativa diu que no puja l’equip de Girona sinó l’equip amb millor coeficient, en aquest cas és el Granollers. El Bisbalenc presentarà recurs però sembla difícil degut a la premura de temps que hi ha.

 20. Jugador del cadet ha dit:

  Al final pujara el Bisbalenc o el Granollerss??i en cas que puji el Granollers els motius siussplau,res mess

  Graciess

 21. Jugador del cadet "A" ha dit:

  Finalmentt pujara el Bisbalenc o el Granollers??i en cas que puji el Granollers els motius,res mess

 22. Anonim ha dit:

  No podriues posar, les incorporacions del Cadet? Estaria bé que les possesiu!

  Gracies!

 23. Anonim ha dit:

  I quan s’acabarà de confirmar, si el Bisbalenc puja a preferent?

  I també quan es confirmara els cadets que hi han?

 24. Anonim ha dit:

  Si el Bisbalenc puja finalment, tindria que reforsar-se una mica no?

  Per tant, la plantilla seria molt amplia… no seria eficaç, fer dos cadets finalment?

 25. Anonim ha dit:

  Si el Banyoles renuncia, pujara el Bisbalenc?

  Per què hi han rumors, de que potser puja el Sant Feliu…

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   Si renuncia el 1r classificat el que puja a continuació és el 2n classificat (com tu ja saps bé aquest és el Bisbalenc). El St. Feliu va quedar 3r i només podria pujar en cas que renuncies el Bisbalenc (cosa poc probable).

 26. Anonim ha dit:

  El Cadet A pujara a preferent?

  Perquè crec que el Banyoles ha renunciat…

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   Sembla ser que el Banyoles ha renunciat a preferent. Això dona al cadet del Bisbalenc l’opció de pujar a preferent. En els propers dies tot quedarà clar.

 27. ali ha dit:

  a la temporada 09-010

  nomes hi haura un cadet?

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   Sí, en aquest moment el número de nens apuntats a la temporada 09/10 només permet fer un cadet.

 28. Jugador del cadet "b" ha dit:

  La vritat esque ja estem farts de que la gent digui que numes guanyem am gen l l’A xk aixo es mentida l’any vam pedre 2-1 al cap del baix ter sense ningu l’ “A” creant mes ocasions i fins i tot fallan un penal,l’any k be es demostrara qui som en realitat i qui podem arribar a ser i els del quart pos els i tocara saver perdre perque no som un equip som un equipas i ja ni vam fer 7 aquesa lliga pero l’any que ve 14 i no valdran excuses sortirem al camp cada partit am el cap enlaire am l’unic objectiu de guanyar el partit i ens i deixarem la pell com em fet en cada partit desde qe juguem a futbol.

  Visca el bisbalenc!!

 29. Jugador ha dit:

  Avera el Bisbalenc va guanyar 7-0 y punt. L’Ivan i en Joan són Cadets de 1er any encara que juguin sempre amb l’A i una altre cosa que el Bisbalenc al MIC numes jugan amb 3 jugadors de l’A va ser capaç de guanyar a la Selecció Nacional de Mexic.
  Així que anem tancan boques perque el Bisbalenc pot amb tot i ho ha demostrat en varies ocasions.

  Visca el Bisbalenc !

 30. Anonim ha dit:

  Aquest comentari va per un jugador del Cadet “B” del Quart.
  El Cadet “B” del Bisbalenc tan sols va baixar a 1 jugador de 2n any, els altres 2 són de primer any.
  I aquest dos l’any passat varen jugar contra vosaltres, no pots dir que va baixar molta gent del Cadet “A”, perquè nomes ha baixat 1 jugador els altres dos es com si fossin del Cadet “B”.

  VISCA EL BISBALENC

 31. Santi Muní ha dit:

  Jo ja entenc que t’agrada més l’any passat quan vau guanyar 1-2 amb un penal molt riguròs al nostre camp i al vostre ens vau guanyar 2-0 justament, però igual que aquells dies reies, t’ha de sentar bé el dia que pots perdre 7-0, jo ja entenc que cou, però s’ha de ser més esportista.
  I l’any que ve, ja es veurà, et recordo que la gent que van jugar, aquest famòs i rencoròs 7-0, els tornaràs a veure l’any que ve perquè són cadets de primer any.

 32. VISCA EL BISBALENC ha dit:

  Aixo ho diras TU nomes , amb al quart . L’unic que es va fer un mal partit i es va perdre , que us penseu que anem de sobredillos o que ? SABEM GUANYAR I PERDRE .

 33. Cadet B ha dit:

  akest bisbalenc no es res, perdre al seu camp amb el cristinenc?? ke `passa k nomes sabeu portar cadets am el quart o ke? l’any k ve es veura lautentic bisbalenc sense gent de l’A.

 34. ANONIM ha dit:

  AIXINS es parla santi

 35. adultt ha dit:

  Quan a quedat l’infantil b contra la garrotxa?

 36. Santi Muní ha dit:

  Bones “cadet B” del Quart.
  Primer de tot, et vull dir que el Bisbalenc de qualsevol categoria sempre surt a guanyar, ja es digui el contrari Quart, Calonge o Baix Ter. Llavors tot depèn del partit, alguns es posen més de cares i d’altres encara que juguis tot el dia no marques cap gol,perquè no tens el dia, simplement.
  I segona cosa, nosaltres juguem per nosaltres i no perque perjudicar a un o altre, al final, el campió de lliga serà l’equip que durant tota la temporada s’ho mereix o el que té més sort, perquè nosaltres em perdut els mateixos parttis que vosaltres i estem a 9 punts a causa dels empats, d’aquest alguns els podies haver guanyat i d’altres perdut…. tot és sort.

 37. cadet b ha dit:

  bones a tutom referirme en ke nose ke va puger passar laltre dia contra el calonge.impresionant…..

  jo mesperava la victoria del bisbalenc pero no va ser aixins…

  nose perke pero pel joc ens vau guanya…

  deu ser ke estan picats els dos clubs pke lany pesat vam guanyar els dos partits on es disputaven la lliga el kuart el girones i el bisbalencc

  al final se la va endur el girones en un partit molt disputat!!

  pero jo espero ke en el partit del bisbalenc pasi el mateix en ke guanyeu un 7-0 com ens vau fer a nusaltres!!!

  avera si ia sort i baixeu lartilleria ke ens o devieu fer per fotrens la lliga enlaira suposu pero no u se molt beeee!!!

  espero k guanyeu i k ens em portem la lliga !!!!

  vusaltres ja no teniu possibilitats pero nusaltres si i espero k aixo pasii!!

  moltes gracies

  akestya semana pensem guanyar i estar a 2 punts!!

  merxii

 38. adult ha dit:

  Un partit sempre depèn de dos equips, potser l’equip de quart no es fa esforçar el suficient per guanyar a un gran equip com el bisbalenc, un equip que promet molt, el futbol es un esport, una afició, i els partits no es guanyen amb paraules, els partits es guanyen al camp. L’arbitre no va a favor de cap equip, per això es l’arbitre, perquè hi hagin igualtats entre els dos equips. Un bon futbolista a de saber perdre i empassar-se l’orgull quan es necessari.

 39. Santi Muní ha dit:

  Només voldria fer un parell de comentaris, sense voler entrar amb un guerra amb el Quart. Referent al joc, crec que els dos equips aprofiten la velocitat dels seus davanters. I això de comprar els àrbits …. suposo que eres al partit i les targetes groges i vermelles van caure totes del costat del bisbalenc. Ara si et refereixes que a falta de 10 min i perden 7-0, es va perdre una mica de temps i l’àrbit no va ensenyar targeta, poder si, però tampoc crec que el partit es pogués remontar.

  I només una última cosa, sort que el Quart i va posar més ganes que el Bisbalenc….

 40. cadet B ha dit:

  partit del bisbalenc-quart

  4 gols en 20 minuts, tots a pilota parada.

  el bisbalenc tenia 2 delanters rapid i tècnics on els defenses nomes feien que tirar pilotes enlaire..

  el quart a jugat mes o a ficat mes ganes.

  larbit no ajudat gens al quart i a ajudat al bisbalenc a guanyar.

  El quart quedara campioo..

  el bisbalenc nomes guanya baixan gent de primera i no jugan am els que els hi pertany..aixo sen diu ser cagats

  igualmen no pujaran..j que van segons i el banyoles sera campio.

  quart caipió i somi nois.

  resultat final:7-0

  el quart no sa merecut perdre ja que el bisbalenc a marcat cada cop que a arrivat
  també no entravenpiltes per part del quart

  que vagi be.. i que u quedeu a segona que es on estareu millooo

  a i que no compreu els arbits que aixzo es illegal i incompatitiu

  vergonya us auria de ferr!!

 41. Un pare ha dit:

  M’agradaria saber perquè s’han d’aixecar els nens a les 7,00 h. ó 8,00 h. del matí per anar a un camp que nomes es juguen dos partits en tot el dia. No es podría modificar una mica l’horari.

  • Fundació Esportiva Atlètic Bisbalenc ha dit:

   Suposo que et refereixes al partit de l’aleví A amb el Farners. La raó és la següent: l’aleví A jugava en el seu horari habitual (10 h) i a continuació havia de jugar l’aleví B un partit amistós (tenia jornada de descans per la retirada d’un equip). No es va trobar un rival fins el dimecres de la mateixa setmana i aquest va preferir jugar al seu camp. La federació no permet canviar l’horari dins la mateixa setmana.
   Josep Sors, coordinador

 42. esther del valle ha dit:

  voldria saber on trobar la pagina web del baix ter

  antentament una faamiliar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s